ISAW Air / Wing firmware

Laatste firmware versie: E1.398.002 (release: 30 Juni 2016)

Update instructies:
- Zorg dat de accu volledig is opgeladen
- Zorg dat er een werkende MicroSD kaart geplaatst is in de camera
- Download de ISAW Edge firmware E1.398.002 via deze link
- Pak het bestand uit en plaats het bestand met de naam eindigend op ".UGF" in de hoofdmap van de MicroSD kaart in de ISAW Edge via een USB kabel of cardreader.
- Koppel de USB kabel (incl. veilig verwijderen in Windows) los nadat het plaatsen van het bestand is gelukt of plaats de MicroSD kaart in de camera wanneer u een cardreader heeft gebruikt
- Druk daarna op de powerknop zodat de camera aangaat, de camera zal na 5 seconde aangeven dat hij aan het updaten is.
- Na de update zal de camera zichzelf automatisch afsluiten, waarna de update geslaagd is

Zet NOOIT de camera tijdens het updaten uit, en zorg dat de accu altijd volledig is opgeladen voordat u deze procedure start!

Software Release Note

Firmware E1.398.002 (30 Juni 2016)

download firmware

Upgrade Information

1. Fixed pause between video recording

Firmware E1.317.003 (release: 05 Februari 2016)

download firmware

Upgrade Information

1. System upgrade
2. WiFi system stablization
3. Bug fixed

New Feature Information

1. Added 'ISAW Scene Mode' Feature
2. Added 'USB-UVC' mode (web-cam)
3. Added WiFi remote control connection
4. Added Traditional Chinese language
5. Added Simplified Chinese language

Firmware E1.261.003 (15 december 2015)

download firmware

Upgrade Information

1. System upgrade
2. WiFi system stablization
3. WiFi App Sync (Android 1.2.2 / iOS 1.0.1)
4. Bug fixed

Firmware E1.236.002 (14 september 2015)
download firmware

Official Release of ISAW Air, Wing camera software

There are no products matching the selection.

RecordNow.EU onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01