ISAW WiFi Remote

Laatste firmware versie: 1.6.5

Update instructies:
- Sluit de ISAW WiFi remote nog niet aan via de USB kabel op uw computer (anders zoekt windows zelf de foute drivers via Windows Update)
- Zorg dat de accu van de ISAW Remote volledig is opgeladen
Download de ISAW WiFi Remote upgrade drivers  (dit hoeft alleen wanneer u dit nog niet bij een eerdere Remote-upgrade heeft gedaan)
- Pak het bestand uit en voer het bestand "install32.bat" uit (gebruik "install64.bat" op 64-bit Windows systemen)
- Sluit de ISAW WiFi Remote aan op de computer via de meegeleverde USB-kabel, zorg dat de Remote uit staat
- Download de ISAW WiFi Remote firmware versie 1.6.5
- Zet de Remote aan, de computer zal aangeven dat er nieuwe hardware gevonden is.
- Pak het bestand uit en voer het bestand "download.bat" uit
- Download.bat moet nu gaan upgraden, dit duurt +/- 1 tot 2 minuten. Verdwijnt het scherm al na enkele seconden? Neem dan contact op met onze support
- Na een succesvolle upgrade zou de Remote vanzelf uit moeten gaan, u mag de Remote nu loskoppelen van de computer.
- Zet uw Remote aan, en daarna weer uit via de M-knop, de Remote zou nu moeten aangeven "Power off (ver. 1.6.5)"

Lukt het upgraden niet, neem dan contact op met onze support.

We zijn niet aansprakelijk voor schade of defecten veroorzaakt door een (verkeerd) uitgevoerde firmware update.

Software Release Note

Firmware 1.6.5 (compatible met ISAW EXtreme firmware 3.0.1 en hoger)

Firmware 1.5.5 (compatible met ISAW EXtreme firmware 2.0.4 & 2.0.9)

* Originele firmware van de ISAW Remote's geleverd tot +/- mei 2014

There are no products matching the selection.

RecordNow.EU onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01