MicroSD van 64GB of groter wordt niet herkend

MicroSD kaarten van 64GB of groter zijn in een ander formaat opgemaakt (exFAT) dan kleinere kaarten (FAT32). ExFAT wordt echter niet door alle apparaten ondersteund, doordat het besturingssysteem te oud is, of omdat door licentie-kosten de keuze door de fabrikant is gemaakt om de ondersteuning niet in te bouwen.

Hieronder een lijstje:

• Computers
  • Tablets & Telefoons
    • Apple iPhone/iPad - Onbekend, echter, deze hebben ook geen MicroSD reader
    • Android telefoons/tablets - Afhankelijk van de telefoon, een groot deel heeft de ondersteuning niet ingebouwd
  • Actiecamera's
    • Eigenlijk alle actiecamera's na 2014 hebben wel 64GB ondersteuning, soms pas na een firmware-update. Check voor de zekerheid de specificaties, hier wordt de maximale grootte aangegeven van de MicroSD kaarten die de betreffende camera ondersteund.

There are no products matching the selection.

RecordNow.EU onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01